Affärsidé

Custom parts-service  ”CP-Service” startades 2004 av Thomas Persson då en längre tids hobbyverksamhet av motorsportprodukter inte var hållbart. Det drevs fram till 2008 som enskild firma, då det ombildades till aktiebolaget Custom parts-service i Edsbyn AB.

I samband med ombildandet flyttades verksamheten till en ny större lokala på ca 650 m² som gjorde att vi kunde växa. Flera medarbetare anställdes och till sist var även denna lokal för liten då verksamheten breddades med både bilreservdelar, legotillverkning mot industri och motorrenovering.

2013 bildades ett eget bolag för reservdelarna och verkstad som flyttade in i egna lokaler med egen personal och 2014 var det dags för Custom Parts-Service att också byta lokaler. Hösten 2014 togs beslutet att flytta hela verksamheten till nuvarande lokal på nästan 2000 m² uppvärmd lokal och ca 600 m² kallager och vi är idag 6 heltidsanställda. Detta har gjort att vi idag kan ta åt oss en större bredd på jobb och fastigheten är riktigt bra uppdelad med egen del för varje inriktning, till exempel: svets/slip har egen del, fräsning/bearbetning egen, motorrenoveringen egen, racebyggen egen, inkapning egen m.m.

Vi jobbar hela tiden för utvecklas med och för våra kunder!

Vi tar åt oss legotillverkning på bockning, TIG/MIG svetsning, cnc fräsning, automatkap, produktutveckling m.m och rostfritt/rörsvetsning är vår specialité. Vi är nu även ansluten till MORE center motorrenovering som gör att vi kommer satsa yttligare på motoravdelningen.

Välkommen att kontakta oss med förfrågningar eller för hjälp innom våra specialist områden.

/Thomas Persson VD